top of page

Delstängning av Private Placement i Lvls Group AB — SEK 11m

Stadsholmen Equity

27 Dec 2022

Stadsholmen Equity är stolta över att ha agerat Lead Manager i samband med Lvls Group AB:s Private Placement, vilket innebär att SEK 11m tillförs bolaget i nytt kapital i denna delstänging — med teckningsoptioner utställda om ytterligare SEK 5,5m.

Lvls Group AB – grundat 2016 – är ett konsultföretag inom Digital Transformation & Innovation, tillika Venture Studio. Företag idag antingen föds digitala, eller tvingas på grund av ett starkt marknads- och kundtryck att bli digitala — Levels är den naturliga partnern. Konsulterbjudandet består av att hjälpa till med digital strategi, design, utveckling och implementering, och Venture Studions strategi är att skapa, förädla och investera i exceptionella digitala verksamheter – och att bygga plattformar och produkter för återkommande intäkter.


Kunderna sträcker sig från tidiga startups och scaleups, till medelstora och stora företag och organisationer, inklusive offentliga myndigheter och icke-statliga organisationer.


Kapitaltillskottet är en del av en större expansionsfinansiering för att accelerera tillväxten, utveckla kunderbjudandet och utöka det unika Venture Studio-konceptet. Målet är att på sikt bli Nordens ledande Venture Studio och professionalisera de tidiga tillväxtfaserna i nära samarbete med erfarna entreprenörer.


Stadsholmen Equity gratulerar Per Spångberg, Henrik Nordström, Linus Granborg och resten av Levels till den lyckade delstängning och vi ser fram emot att fortsätta vårt samarbete framöver.



 

Vidare läsning:

realtid.se/stadsholmen-equity-drar-in-pengar-till-afrikansk-podcastingplattform


breakit.se/artikel/35451/levels-hjalper-entreprenorer-utan-utvecklare-att-bygga-bolag-fyller-kassan-for-att-ta-nasta-steg


wearelevels.com/levels-carries-out-a-new-issue-of-approx-sek-11-million

bottom of page