top of page

Stadsholmen Equity agerade Lead Manger i riktad nyemission i Ella

Stadsholmen Equity

30 Nov 2023

Stadsholmen Equity är stolta över att ha agerat lead manager i samband med Ellas riktade nyemission.

Kvinnor upplever idag stora brister i primärvården relaterat till deras vård före, under och efter graviditeten. Samtidigt finns det inte tillräckligt med resurser för att förebygga och behandla de förlossningsrelaterade problem som kvinnor står inför, vilket globalt kostar samhället långt över SEK 1 000 mdr årligen.


Ella är en unik digital hälsovårdstjänst och CE-certifierad app som adresserar detta problem genom att erbjuda personlig vård och stöd före, under och efter graviditeten.


Deras tvärvetenskapliga hälsovårdsteam består av licensierade sjukgymnaster, psykologer och dietister specialiserade på kvinnors hälsa — som hjälper till att förebygga och behandla vanliga graviditetsrelaterade problem genom digitala hälsovårdsbesök och individuellt anpassade behandlingsprogram.


Inom kort kommer Ella att utvidga hälsovårdsteamet och målgruppen, och bli först i världen med en medicinteknisk programvara som förebygger, diagnostiserar och behandlar problem under hela kvinnors livscykel — från tonåren till klimakteriet. Denna högst innovativa automation kommer att medföra enorm skalbarhet och höga bruttomarginaler, vilket tillsammans med abonnemangstjänsten innebär återkommande intäkter och högre visibilitet.


Sedan lansering 2022 har de uppnått mycket starka KPI:er, exempelvis kundnöjdhet med en NPS om 96.1, 98% återkommande kunder och en LTV/CAC om 3x —  vilken stiger varje dag.


Stadsholmen Equity vill tacka Ella för deras förtroende i oss och vi ser fram emot att följa bolagets framtida resa.

bottom of page